SAVE THE DATE! COSMIC CREEK IS COMING UP!
We couldn’t be more stoked to announce the 25th Annual Cosmic Creek Surf Festival + Free Concert June 3rd & 4th at Salt Creek Beach in Dana Point.
Join us for the community’s favorite event paying homage to the more alternative, experimental era of surfing’s history. Free concert on Saturday evening featuring Frankie + the Witch Fingers, the Alive, and Repeater.
Sign ups for the contest will open up Sunday, May 14th at Vissla.com/CosmicCreek
The event will feature five divisions: Locals, Creators & Innovators, Pros, Womens, and a Body Surf Expression Session presented by DaFin. The Pros and Locals entrants will draw cards prior to their hetat for priority on the board selection. vissla will supply original 70's and 80's Single + Twin Fin options for competitors to choose from: meaning each heat is truly luck of the draw as to which board you will surf. The Creators & Innovators division consists of local shapers from all over California. While the Local & Pro divisions will ride original retro crafts, the Creators & Innovators Division will ride self shaped boards inspired by the 70's & 80's eras.
Local vendors will provide provisions at the event, including breakfast and lunch by Youngs Beach Shack. Cosmic Creek will be a plastic-free event -- we ask that you bring reusable water bottles to refill at our water stations!
Cosmic Creek is open to the public and a true gathering of legends, groms, craftsmen, and storytellers. Over the years, Cosmic has become a soulful, grassroots, eclectic surf gathering; a celebration of heritage; a platform to exchange ideas about surfboards, music and art.
Schedule of Events:
**SATURDAY, JUNE 3RD**
8:00am - 14 & Under Round 1 - 3 x 15 Minute Heats
8:45am - 15-18 Round 1 (60 Min) - 4 x 15 Minute Heats
9:45am - 19-24 Round 1 (60 Min) - 4 x 15 Minute Heats
10:45am - 25-34 round 1 (60 Min) - 3 x 20 Minute Heats
11:45am - Sisstr Evolution Round 1 (40 Min) - 2 x 20 Minute Heats
12:25pm - DaFin Expression Session (20 Min)
12:45pm | 35-44 Round 1 (60 Min) - 3 x 20 Minute Heats
1:45pm - 45-54 Round 1 (60 Min) - 3 x 20 Minute Heats
2:45pm - 55+ Semi-final (40 Min) - 2 x 20 Minute Heats
3:25pm- 14 & Under Semi-final (20 Min) - 1 x 20 Minute repo
3:45pm - 15-18 Semi-Final (40 Min) - 2 x 20 Minute Heats
4:25 - 19-24 Semi-final (40 Min) - 2 x 20 Minute Heats
5:00pm | Repeater
5:45pm | The Alive
6:45pm | Frankie & the Witch Fingers
**SUNDAY, JUNE 4TH**
8:00am | 25-34 Semi-Final (20 min) | 1 x 20 Min Repo
8:20am | 35-44 Semi-Final (20 Min) | 1 x 20 Minute Repo
8:40am | 45-54 Semi-Final (20 Min) | 1 x 20 Minute Repo
9:00am | Creators & Innovators Round 1 (75 Min) | 3 x 25 Minute Heats
10:15am | Pro Semi-Final (40 Min) | 2 x 20 Minute Heats
10:55am | 14 & Under Final (25 Min)
11:20am | 15-18 Final (25 Min)
11:45am | 19-24 Final (25 Min)
12:10pm | Body Surf Expression Session (25 Min)
12:35pm | SisstrEvolution Final (25 Min)
1:00pm | Creators & Innovators Semi-Final (25 Min)
1:25pm | 25-34 Final (25 Min)
1:50pm | Pro Final (25 Min)
2:15pm | 35-44 Final (25 Min)
2:40pm | Creators & Innovators Final (25 Min)
3:05pm | 45-54 Final (25 Min)
3:30pm | 55+ Final (25 Min)